ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Συμμετέχουμε Ενεργά σε Εκθέσεις

alexpo 2023
Ανθοκομική Ορεστιάδας 2024
Messe Stuttgart 2024 Γερμανική έκθεση Τέντας

Βιοτεχνία Τεντών Τσελεμπάκη

  1. Από το 1978 μέχρι και σήμερα η βιοτεχνία τεντών Τσελεμπάκη συνεχίζει να εξελίσσεται στον χώρο της σκίασης και με την εμπειρία όλων αυτών των ετών παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της.
  2. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης στην αγορά. Επισκεφτείτε την καρτέλα των προϊόντων μας για να ενημερωθείτε περαιτέρω.
  3. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει να επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς στην σκίαση και να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε τις ιδανικότερες λύσεις στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις νέες τεχνολογίες κατασκευής για να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική των προϊόντων μας.
  4. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις απαιτήσεις σας. Από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση έως τη συντήρηση και την επισκευή, θα σας υποστηρίξουμε για να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο για εσάς.
  5. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους πελάτες από ολόκληρο τον νομό Έβρου. Δείτε δουλειές μας από Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Σουφλί και Σαμοθράκη.
  6. Επισκεφτείτε τον ανακαινισμένο χώρο μας και δείτε τις υπηρεσίες μας στην πράξη!