ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Somfy HOME ALARM

Ανίχνευση πριν από τη διάρρηξη

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία IntelliTAG®, οι αισθητήρες κραδασμών και ανοίγματος μπορούν να ενεργοποιήσουν τον συναγερμό πριν εισέλθει ο εισβολέας. Πώς το κάνουν; Είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα κανονικό περιστατικό (κάποιος που χτυπάει την πόρτα) και σε μια διάρρηξη (με τρυπάνι ή λοστό).

Μια απλοποιημένη εγκατάσταση

Ο καθένας μπορεί να εγκαταστήσει το Home Alarm της Somfy Τα προϊόντα μας είναι ασύρματα και συνεπώς δεν απαιτούν εργασία με τρυπάνι (με εξαίρεση την εξωτερική σειρήνα, η οποία πρέπει να είναι καλά στερεωμένη για να έχει αντίσταση σε βανδαλισμούς). Εξοικονομήστε τον χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

Somfy OUTDOOR CAMERA

Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί ως το πρώτο φράγμα ασφαλείας για το σπίτι σας, η εξωτερική κάμερα Somfy αποτρέπει τους εισβολείς με τη σειρήνα και την έξυπνη ανίχνευση. Μόλις εντοπιστεί μια παρουσία, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση στο κινητό σας και θα σας σταλεί ένα βίντεο του συμβάντος. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την σειρήνα των 110dB από την εφαρμογή “Somfy Protect” και αν έχετε επιλέξει να συνδέσετε τον φωτισμό στην κάμερά σας, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έτσι ώστε να ενισχυθεί η αποτροπή.

Προσαρμόζεται σε κάθε είδους σπίτι!

Η Somfy Εξωτερική Κάμερα διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Γκρι ανθρακί.
Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σπίτι καθώς έχει τρεις τρόπους σύνδεσης ανάλογα με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση. Σε υφιστάμενη αναμονή ρεύματος, σε παροχή από κοντινό φωτισμό και σύνδεση σε κοντινή πρίζα. Η Somfy Εξωτερική Κάμερα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ενοποίηση του σπιτιού σας.

Somfy Πρίζα ON-OFF io

Mετατρέπει οποιαδήποτε λάμπα ή μικρή συσκευή σε έξυπνη.

Somfy Μικροδέκτες Izymo io

Μετατρέπει οποιαδήποτε λάμπα ή μικρή συσκευή σε έξυπνη.

Leave a comment